29 / 03 / 2024

Beylikdüzü AKS Focus nerede

Beylikdüzü AKS Focus nerede

AKS Focus satış fiyatları dairelerin planları ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor.

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Focus İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Focus İstanbul Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları!

Beylikdüzü AKS Focus ev fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü projesinde daireler Şubat 2018 yılında teslim ediliyor...

AKS Focus İstanbul

AKS Focus İstanbul projesi 272 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. Beylikdüzü Beykent'te yükselen AKS Focus İstanbul projesi 130 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü teslim tarihi!

AKS Focus Sitesi Beylikdüzü projesinde satış fiyatları 250 bin lira ile 825 bin lira arasında değişiyor. AKS Focus Evleri Beylikdüzü'nde lansmana özel yüzde 10 indirim sunuluyor...

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

Focus İstanbul Beylikdüzü fiyat!

Focus İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunan proje 130 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi!

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirtiliyor. 130 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 272 daire ve 10 dükkan yer alıyor.

AKS Focus Beykent fiyatları!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje İstanbul Beylikdüzü Beykent yükseliyor. Proje 5 blok halinde bulunuyor. AKS Focus Beykent fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Focus İstanbul Rezidans Beylikdüzü fiyat!

Focus İstanbul Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 250 bin liradan başlıyor. 24 ayda tamamlanacak olan Focus İstanbul projesinde 272 daire ve 10 ticari ünite yer alıyor....

AKS Focus Konutları ev fiyatları!

AKS Focus Konutları ev fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen AKS Focus projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

Beylikdüzü AKS Focus nerede Haberi

Beylikdüzü AKS Focus nerede

AKS Focus Konutları 14 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 272 daire ve 10 mağazadan meydana gelen projenin 24 ayda tamamlanması öngörülüyor. 


AKS Focus satış fiyatları konutların alanlarına göre farklılık gösteriyor. Yatırım bedeli 130 milyon lira olarak belirtilen proje 8 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te inşa edilen AKS Focus Residence AKS Grup İnşaat imzası taşıyor. Projede daireler 70 - 150 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Daire tipleri arasında; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların bulunduğu Beykent AKS Focus'ta firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


AKS Focus satış fiyatları 250 bin TL'den başlıyor ve 825 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje bölgedeki AVM'lere 5 dakika, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Beylikdüzü AKS Focus'un sosyal...