18 / 04 / 2024

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış ofisi

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış ofisi

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

Aris Grand Tower: Hayata zirveden başla!

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Aris Grand Tower projesi Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Aris Grand Tower projesi "Hayata zirveden başla!" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Aris Grand Tower güncel fiyatları!

Aris Grand Tower güncel fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Aris Grand Tower proje fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Aris Grand Tower proje fiyatları...

Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 2017!

İstanbul Beylikdüzü-Esenyurt bölgesinde inşa edilen Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. İşte Aris Grand Tower Beylikdüzü fiyatları 2017...

Aris Grand Tower Evleri ödeme planı!

Aris Grand Tower Evleri, Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından Beylikdüzü-Esenyurt aksında konumlandırılıyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower’da peşinat yok vade çok!

Aris Grand Tower’da hiç peşinat ödemeden ve 48 aya kadar yüzde 0,32, 60 aya kadar yüzde 0,44, ve120 aya kadar ise 0,70 faiz oranıyla bir daire sahibi olmak mümkün.

Aris Grand Tower'da peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da sıfır peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü-Esenyurt aksında yer alan Aris Grand Tower'da yüzde sıfır peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış fiyatı!

Nihal , Kaymakçı ve Gürboğan İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Aris Grand Tower daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projenin daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşuyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış ofisi Haberi

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış ofisi


Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower projesi Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat tarafından inşa ediliyor.  Projenin inşaat alanı 43 bin metrekare. 


İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirilen Aris Grand Tower Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alırken, daire büyüklükleri 70 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiyor. 


Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!


1 oda 1 salon daireler 299 bin TL

2 oda 1 salon daireler 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


2018 yılının Mayıs ayında yaşamın başlayacağı Aris Grand Tower projesinde  yüzde 75 banka kredisi kullanıldığında, kalan kısım teslimde veriliyor.


Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com

Pınar...