24 / 04 / 2024

beylikdüzü aris park residence satış ofisi

beylikdüzü aris park residence satış ofisi

Aris Yapı Aris Park Residence nerede sorusunun yanıtı şöyle: Barış Mah. Eğitim Vadisi Bulvarı No:4 Beylikdüzü/İSTANBUL - Aris Park satış ofisi telefon numarası: 444 23 20

Aris Park Residence fiyat listesi!

Aris Park Residence fiyat listesi 'ne göre projedeki fiyatları 1 oda 1 salon daireler için geçerli olmak üzere 135 bin TL'den başlıyor. Aris Park Residence projesinin teslimi bu yılsonu yapılacak...

Aris Park Residence satılık!

Aris Park Residence satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 135 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Aris Park Residence satılık daireler ile ilgili tüm merak ettikleriniz için projenin satış ofisini arayabilirsiniz...

Aris Park Residence ulaşım!

Aris Park Residence ulaşım bilgileri ve adresi krokili olarak haberimizin içerisinde yer alıyor...

Aris Yapı Aris Park Residence teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 130 bin liradan başladığı Aris Yapı Aris Park Residence teslim tarihi ile ilgili bilgiler haberimizin içinde mevcut durumda...

Aris Park Residence daire fiyatları!

Aris Park Residence daire fiyatları 130 bin liradan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Aris Park Residence projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Aris Park Residence Beylikdüzü teslim tarihi!

Aris Park Residence Beylikdüzü teslim tarihi haberimizin içinde ay ve yıl olarak haberimizin içinde yer alıyor

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları!

Beylikdüzü Minas Park ev fiyatları 483 bin TL'nde başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü yeni parklarına kavuştu!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeye park kazandırmaya devam ediyor. Müdürlük, son 6 ay içerisinde 30 bin 648 metrekare alana yeni parklar yaptı.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık!

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Mart ayında satışa çıkacak proje 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü Kavaklı Sahili yenileniyor!

14 km’lik kıyı şeridine sahip olan Beylikdüzü’nde özellikle Kavaklı Sahili için çalışmalar hızlandırılmış durumda. Kavaklı Sahili, Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde günden güne dönüşüyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

beylikdüzü aris park residence satış ofisi Haberi

beylikdüzü aris park residence satış ofisi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen Aris Park Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Aris Yapı imzası ile inşa edilen Aris Park Beylikdüzü projesinde satışlar devam ediyor. 


Aris Yapı Aris Park Residence nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim. 267 adet daireden oluşan Aris Park Residence Evlerinde konutlar 61 metrekare ile 170 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Banka kredisi kullanılabilen Aris Park Evlerinde konut teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Beylikdüzü Aris Park Residence satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 135 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


7 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Aris Park Residence Evleri 14 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Aris Yapı Aris Park Residence nerede sorusunun yanıtından önce projenin sosyal...