29 / 03 / 2024

beylikdüzü engelliler için kaldırım

beylikdüzü engelliler için kaldırım

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 metrekare parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

İstanbul'da kiralar yüzde 701 arttı: Megakentten göç artıyor! İşte konut sorununun çözümü için 11 öneri...

İstanbul’daki kira ücretleri, tersine göçün en önemli sebepleri arasına yerleşti. Evden çıkmak zorunda bırakılan kiracılar yeni ev bulamadıkları için megakentten göç hızlandı. Peki barınma sorunu nasıl çözülür? İşte 11 öneri...

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Warren Buffet ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi!

Para konusunda inanılmaz yetenekli olan Buffett, ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi! İşte o üç kural...

İslam Memiş hem gün hem de saat verdi! Üzülmemek için bakmadan geçmeyin

Bu hafta piyasaların gözü iki önemli kararda önce FED faiz kararı ardından TÜİK enflasyon rakamları duyurulacak. Finans analisti İslam Memiş, dolar için saat verirken, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili dikkat çeken uyarılar yaptı.

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Türkiye'nin zam şampiyonu kırmızı et için kritik adım atıldı! Et fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda yüksek fiyatlarla adından sıkça söz ettiren kırmızı et fiyatları için kritik adım geliyor. Peki kırmızı et fiyatlarının düşmesi için hangi adımlar atılacak? İşte ayrıntılar... 

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

beylikdüzü engelliler için kaldırım Haberi

beylikdüzü engelliler için kaldırım

Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi. Engellilerin ulaşımını sağlamak amacıyla “klavuz taş” ve “uyarı taşlar” ile engelli yürüyüş yolları oluşturuldu.


Beylikdüzü Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal yaşam haklarına sahip çıkıyor. İlçeyi engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği donamlı bir hale getirmek için çalışan belediye tespitlerine devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve işin koordinasyonunu yürüten Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen, en son Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nin kaldırımlarını engellilere dönük düzenlemeye başladı. Bin 25 metre uzunluğundaki caddede toplam 4 bin 550 m2 tretuar parke yapılarak engelli erişimi için uygun hale getirildi. Ayrıca kılavuz taşlar ve uyarı taşları eklendi.


Bordür yükseklikleri ise yaşlılar ve engelliler için 3-5 cm yükseklikte yapıldı Tretuar...