19 / 04 / 2024

beylikdüzü gayrimenkul yatırımı

beylikdüzü gayrimenkul yatırımı

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Beylikdüzü'ne gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor. Peki Beylikdüzü'ne gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Yıldız tarafından kuruldu.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Fazıl Ulaşan ve Hamza Naci Öksüz ortaklığında kuruldu.

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

beylikdüzü gayrimenkul yatırımı Haberi

beylikdüzü gayrimenkul yatırımı


Son yıllarda adeta bir an da büyüyen ve büyümeye doymayan iki ilçe Esenyurt ve Beylikdüzü. Öyle büyüdü ve gelişti ki megakent İstanbul'un içinde adeta başka bir iki kent halini aldı.

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, bu denli büyüyen iki ilçe hakkında önemli bilgiler verdi.


Yatırım Yapmak İçin Her Sebep Var


Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su ''Esenyurt’daki konut dokusuna bakarsak, eğiliminin güvenlikli ve sosyal imkânları bol olan site tipi projeler yönünde olduğunu görüyoruz.''

Esenyurt Bölgesi İstanbul ulaşım sisteminin tam olarak bel kemiği konumundadır ki bu da şehir insanı için en önemli faktördür. E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun orta kısmında ulaşımı kolay bir noktada bulunmaktadır. Orta vadede ulaşım açısından planlanan yatırımlar ile bölgenin daha da büyüyeceğini söyleyebiliriz.

Konumu itibariyle Atatürk Havaalanı’na ve bölgedeki birçok...