19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat iletişim

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat iletişim

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi!

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi E-5 üzerinde bulunuyor. İnşaat çalışmalarına Mart ayı içerisinde başlanacak projede konut, rezidans, mağaza, otel ve hastane olacak.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile M.Mansoor M. Abdullah tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Varyap Elektrik İnşaat Kimyevi Madde Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün 498 bin TL sermaye bedeli ile Yıldır Özar tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat iletişim Haberi

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat iletişim

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için satış ofisiyle 0530 327 05 18 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Proje satışların Mart ayında başlaması planlanıyor. 


Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde otel, hastane, mağazalar, konut ve rezidans daireler yer alacak. Proje 112 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 


Demir Romance projesinin yanında hayata geçirilecek Kameroğlu Beylikdüzü Konutları'nın arsası E-5 üzerinde bulunuyor.



Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim

Tel: 0530 327 05 18

Web: www.kamerogluinsaat.com.tr

Özge...