27 / 04 / 2024

Beylikdüzü meydanı

Beylikdüzü meydanı

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü üç köy üç meydan projesi sunumu yapıldı!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projssini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri, tasarlıyor. Kavaklı, Gürpınar ve Yakuplu mahallelerinin kırdan kente dönüşüm sürecinin çok boyutlu ele alındığı sunum gerçekleştirildi.

Beylikdüzü için 3 Köy 3 Meydan projesi başlıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak 3 Köy 3 Meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Başkan Ekrem İmamoğlu, genç yeteneklere teslim ettikleri proje için “3 üniversite ile kurduğumuz bu işbirliği çok anlamlı.” dedi.

Beylikdüzü'ne 3 Köy 3 Meydan tasarlanıyor!

Beylikdüzü'ne kazandırılacak üç köy üç meydan projesini akademisyenler ve üç üniversitenin öğrencileri tasarlıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sunumları izledi.

Beylikdüzü'nde metrobüsten meydan doğdu!

Beylikdüzü'nü Esenyurt'a bağlayacak olan metrobüs meydanını vatandaşlar kullanmaya başladı

Beylikdüzü'ne 9 bin metrekare meydan müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı projesi kapsamında inşa edilen ve 29 Ekim'de metrobüs hattıyla birlikte hizmete alınacak 9 bin metrekarelik meydanın, Beylikdüzü ile Esenyurt'u birleştireceğini söyledi  

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs seferi 29 Ekim'de yapılacak!

Beylikdüzü- Esenyurt arasında devam eden E-5 hattının alt geçit olarak planlandığı 150 metre uzunluğundaki alanın üst kısmı park ve meydan olacak

Evviva Evleri Beylikdüzü'nde 45 bin 900 TL'ye!

Evviva Evleri Beylikdüzü'nde brüt 45, net 33 metrekarelik 1+0 stüdyo dairelerin  peşin fiyatı 45 bin 900  TL'yken vadeli fiyatı 54 bin TL olarak açıklandı...

Ukra İnşaat Beylikdüzü Ukra City'de 211 bin TL'ye 3+1!

Ukra İnşaat Beylikdüzü Ukra City'de alanları 113 ile 124 metrekare arasında değişen 3+1"ler 211 bin TL ile 255 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

şželale Evleri Beylikdüzü'nde 139 bin TL'ye! Fiyatlar sabitlendi!

şželale Evleri Beylikdüzü'nde fiyatlar sabitlendi. Mavisu Evleri projesinde ismine şželale Evleri verilen blok Mart 2011 ´de sahiplerine teslim edilecek...

Beylikdüzü meydanı Haberi

Beylikdüzü meydanı

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Ramazan ayının tüm ülkeye hayırlara vesile olmasını dileyerek meclisi açan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi. Meydan içinde bulunacak olan nikah sarayında yüksek kapasiteli nikah salonları, farklı aktivitelere ev sahipliği yapacak çok amaçlı salonlar ve zemin altı otoparkı bulunacağını ve projede yerel STK’lar için yerler ayrıldığını belirtti.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminde toplanan Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Ak Parti Grubu 2 sözlü ve 1 yazılı önerge sundu. Yazılı önerge oy çokluğu ile reddedilirken, 2 sözlü önerge oy birliği ile mecliste kabul edildi. Haziran ayı meclisinde toplam 10 Gündem maddesi ile 1 komisyon raporu görüşüldü. 1, 2,...