24 / 04 / 2024

beylikdüzü pazar alanı

beylikdüzü pazar alanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Beylikdüzü Beylik Pazarı hizmete açıldı!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde haftanın iki günü binlerce misafiri ağırlayan “Beylik Pazarı” yeni ve modern görüntüsüne kavuştu. Pazarın resmi açılışını Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü sakinleri yaptı.

Beylikdüzü'ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatında sona gelindi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Fatma Toru Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatını inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Toru Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdeledi.

Beylikdüzü Kavaklı sanayi alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi, Sanayi Alanı'nın 18. Madde uygulama sınırının yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Demir Romance! Akıllı alan kazanır!

Beylikdüzü Demir Romance projesi "Akıllı alan kazanır" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede daire büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 229 metrekare olarak tasarlandı

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü'nde 30 ay 0 faiz! 475 bin 440 TL 3+1!

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü yer alan daire seçenekleri için yüzde 40 peşinat sonrasında 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 475 bin 440 TL'den başlıyor.

beylikdüzü pazar alanı Haberi

beylikdüzü pazar alanı

Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması için İBB Meclisi’nden oybirliği ile geçen teklifte söz konusu alanın, İBB’nin ilgili müdürlüklerinden olumsuz raporlar almış bir afet-heyelan bölgesi olduğu belirtildi. İmar değişikliklerine genel olarak ret oyu kullanan Ak Parti ve CHP Meclis üyelerinin heyelan bölgesine yoğun insan çekecek projeye evet oyu kullanmaları dikkat çekti.

HEYELAN BÖLGESİNDE

Aydınlık Gazetesi’nden Garip Balçak’ın haberine göre, Beylikdüzü Kavaklıdere Mahallesi’nde bulunan 24 bin 271 metrekarelik alan hakkında Aydınlık’ın ulaştığı Komisyon Raporları’nda Ulaşım Planlama Müdürlüğü görüşlerini, “Plan değişikliği teklifinin ulaşım taleplerini artıracağı belirlendiğinden bölgesel ulaşım sistemi açısından uygun bulunmamıştır” şeklinde belirtti. İlgili müdürlüklerden olan Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü ilgili plan değişikliği ile ilgili raporunda şu yer alıyor:

“... Planlama alanının da içerisinde olduğu bölgede; Başkanlığımız ve Tübitak- Marmara Araştırma Merkezi (MAM) arasında...