24 / 04 / 2024

beylikdüzü Pınarvadi Konakları iletişim

beylikdüzü Pınarvadi Konakları iletişim

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Saklıvadi Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin 23 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Pınarvadi Konakları'nda 300 bin TL!

Pınarvadi Konakları, Beylikdüzün’de çağdaş bir mimaride, konforlu koşullarda yaşama olanağı sunuyor. Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseldiği projede daireler oturuma başlandı.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri!

Düzlem Yapı imzası ile hayata geçirilen proje toplam 130 adet daire yer alıyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları ödemeleri kapsamında 24 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi ile 0212 871 42 60 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 265 adet daireden meydana gelen proje 9 blok halinde yükselecek.

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık!

Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları satılık daire tipleri 2+1'den 4+1 dublekse kadar değişiyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları 18 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Saklı Vadi Konakları Saklıhan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim!

Saklıhan İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilecek Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim için 0212 871 42 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat!

Toplamda 3 bin 940 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşilyurt Konakları'nda 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Beylikdüzü Yeşilyurt Konakları fiyat listesi haberimizde bulunuyor.

Beylikdüzü Bey Kasrı fiyat listesi!

Beylikdüzü Bey Kasrı fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 332 adet konuttan meydana gelen Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları projesinde dairelerin satış süreci devam ediyor...

Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü fiyat!

Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları fiyat listesi!

Beylikdüzü Papatya Vadi Konakları fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen Papatya Vadi Konakları projesi toplam 130 adet konuttan meydana geliyor...

beylikdüzü Pınarvadi Konakları iletişim Haberi

beylikdüzü Pınarvadi Konakları iletişim

Pınarvadi konakları, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 4 blokta toplam 38 daireden oluşuyor. Daireler  2+1, 3+1, 4+2, 6+2 bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 132 – 367 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık  havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.

Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınarvadi konakların’da yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı Beylikdüzü, konumu...