26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin 23 ay sonra tamamlanması planlanıyor.



Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 


Denizİstanbul Mercan Evleri Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'de inşa edilen Denizİstanbul Mercan Konutları  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyor. Projede 82 - 211 metrekare büyüklüğe sahip konutlar mevcut. 


Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları fiyat!

Yakuplu Denizİstanbul Mercan Konakları'nda 2+1 ev fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin Kasım 2017'de yapılması öngörülen proje 4 bin 500 konutluk Denizİstanbul projesinin etabı olarak hayata geçiriliyor. 


Denizİstanbul Mercan Beylikdüzü'nde kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, mağaza, su sporları merkezi ve kafe-restoran gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


22 soruda Deniz İstanbul projesi!


Denizİstanbul Mercan Konakları iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön