26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık

Viraistanbul Beylikdüzü teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirlendi. Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen projede banka kredisiyle ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü!

Gül Proje Viraİstanbul Beylikdüzü Evleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 17 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları fiyatlar bilgisi kapsamında projede daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul ev fiyatları yüzde 20 indirimli olarak 275 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri bu yıl sonunda yapılacak...

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev!

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlanıyor. Sekiz bloktan oluşan projede 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları!

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde pazartesi gününe kadar yüzde 20 indirim sağlanıyor. Beylikdüzü Avenue İstanbul satış fiyatları 443 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu Sahili'nde inşa edilen Deniz İstanbul satılık daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri fiyat 2017!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri fiyat listesi 253 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri'nde daireler Ağustos 2018'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul 2017 fiyatları!

1.159 adet konut ve 39 adet cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Beylikdüzü Vira İstanbul 2017 fiyatları...

Shell Petrol'den Beylikdüzü Ambarlı'da satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., İstanbul Beylikdüzü ilçesinin Ambarlı mevkiinde bulunan akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Atıl durumda olan gayrimenkul, Ambarlı Limanı ve Ro-Ro projesine yakın bir konumda bulunuyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık Haberi

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık

Beylikdüzü Viraistanbul Konutları 1+1, 3+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Viraistanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Dairelerin alanları 70 ile 201 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Gül Proje imzası taşıyor. 


Beylikdüzü Kavaklı'da inşa edilen Viraistanbul Evleri fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika, Kavaklı sahile 3 dakika yakınlıkta olan proje 95 bin metrekare arsa üzerinde, 17 blok halinde yükseliyor. 


1.156 konut ve 39 mağazadan meydana gelen Gül Proje Viraistanbul'da dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar yer alıyor. 

Vira İstanbul satış fiyatları!

1+1 konutlar 256 bin TL, 

2+1 konutlar 437 bin TL, 

3+1 konutlar 656 bin 500 TL, 

4+1 konutlar 744 bin...