26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?



Lokasyon bilgisi kapsamında Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde yükselen proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. 


Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan meydana gelen Beylikdüzü Viraİstanbul projesinde teslimler 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Satış fiyatları kapsamında lansmana özel olarak metrekare birim bazında 3 bin 100 TL’den başlanan projede ödeme planına göre 30 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. 


Ortak alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi olanaklar yer alan projede toplam 74 bin 500 metrekare alanında peyzaj ve rekreasyon alanları yapılacak.


Telefon: 449 9 485

Web: www.gulproje.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön