25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim

Daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da dükkanların metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Westside ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul Evleri 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Westside İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi!

Konut teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Rekortmen sporculardan Beylikdüzü Belediyesi'ne yıkım tepkisi!

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği Kulübü üyeleri, dernek binalarının yıkılmasından dolayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Demir Country Beylikdüzü teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de Demir İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir Country projesinde toplam 1.160 daireye yer veriliyor. Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

ADS Residence Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde inşa edilen ADS Residence projesinde ev fiyatları 330 bin TL’den başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Belediyesi'ne kentsel gelişim ödülü!

Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İzmir'de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye'ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü.

Vira İstanbul Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek olan Vira İstanbul projesinde 38 adet cadde mağazası yer alıyor. Peki Vira İstanbul Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksit yapılabilen Kalekent Beylikdüzü'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Beylikdüzü Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Toplam 1.471 adet daireden meydana gelen Kale Kent Rezidans'ta çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kale Kent Beylikdüzü teslimleri ne zaman?

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim Haberi

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim

Beylikdüzü Westside ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.


Westside İstanbul'da yer alan konutların büyüklükleri 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası taşıyor.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Westside İstanbul daire fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 1.155 adet konut ve 166 adet dükkan bulunuyor. 


Westside Beylikdüzü Evleri'nin sosyal imkanları arasında 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu,  çocuk oyun alanları, sauna, kamelyalar, açık/kapalı spor alanları, Türk hamamları, 1800 araçlık otopark, yürüyüş parkuru, 3 adet fitness center yer alıyor.


Beylikdüzü...