19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Westside ulaşım

Beylikdüzü Westside ulaşım

Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Toplam 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşan projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları!

Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Westside İstanbul 'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Beylikdüzü Westside dükkan fiyatları...

Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje toplam 1.155 adet daireden oluşuyor. Peki Beylikdüzü Westside Evleri nerede?

Westside İstanbul ulaşım!

Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayında yapılması öngörülen Beylikdüzü Westside İstanbul'da 1.155 adet daire ile birlikte 166 adet dükkan bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi!

Konut teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Beylikdüzü Westside Konutları fiyat listesi...

Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Beylikdüzü dönüşümünde öncelik Yakuplu ve Gürpınar'ın!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni emlak yatırımlarıyla megakentin yeni ve gözde yerleşim noktalarından olan bölgenin projelerini anlattı. İmamoğlu ilçenin her projeye hazır olduğunu belirtti.

Beylikdüzü'nde 2 müteahhit öldürüldü!

İstanbul Beylikdüzü'nde kooperatif inşaatı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Kurşun yağmuruna tutulan 2 müteahhit can verdi. Olayla ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Beylikdüzü Westside ulaşım Haberi

Beylikdüzü Westside ulaşım

Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Westside İstanbul Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Beylikdüzü Westside satış ofisi telefon numarası 444 9 066 olarak belirlendi. Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası taşıyan proje 11 katlı 5 bloktan meydana geliyor.


Westside İstanbul Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede konutta yüzde 8, ticaride ise yüzde 18 KDV uygulanıyor. 


Westside Beylikdüzü'nde Türk hamamları, 3 adet fitness center açık/kapalı spor alanları, saunalar, 4 adet açık-...