25 / 04 / 2024

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanacak!

Beyoğlu'ndaki değişim ve dönüşümün ele alındığı Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması bugün Grand Pera'da gerçekleşti.

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması 1-2 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle; Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) Beyoğlu’nun geleceğini yatırımcılar ve kamuoyu ile paylaşılacak. 

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

9 bölgede kentsel dönüşüm başlatan Bursa, 10’uncu bölgeye hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın depreme karşı dirençli kent haline getirilmesi için 7 ayrı bölgede kentsel dönüşüm projelerini kesintisiz devam ediyor. Başkan Aktaş, Bursa’nın birçok bölgesinde kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması Haberi

Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması

 
Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) tarafından gerçekleştirilen “Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması” ikinci gününde gerçekleştirilen panellerle devam ediyor. Etkinlik kapsamında Grand Pera Etkinlik Salonu’nda yapılan ‘Beyoğlu’nda Ekonomi Sohbetleri’ panelinin konukları Prof. Dr. Kerem Alkin ve Gazeteci Şelale Kadak oldu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği panelde, 19 bin 500 işletmeye sahip olan Beyoğlu’nun ekonomiye katkısı ve Türkiye ekonomisi bütün yönleriyle ele alındı.
 

BEYOĞLU’NUN KREATİF SEKTÖRLERİ KENDİSİNE ÇEKMESİ GEREKİYOR


Prof. Dr. Kerem Alkin panelde yaptığı konuşmada, Beyoğlu’nun Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Türkiye’de Yüksek Teknoloji üretecek olan yeni Z jenerasyonu nerede olacak? Bu insanların Beyoğlu’nda olması gerekiyor. Çünkü adam sabahın ikisinde bir kodu yazarken yaptığı yazılımda bir yerde takıldığında bir an için rahatlamak isteyecek. O zaman çıkacak Beyoğlu’nda bir...