19 / 04 / 2024

beyoğlu hüseyin ağa camisi ne zaman açılacak

beyoğlu hüseyin ağa camisi ne zaman açılacak

İstanbul Beyoğlu'ndaki Hüseyin Ağa Camisi, 2 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından 14 Şubat'ta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla açılacak. Tarihi cami İstiklal Caddesi'nin tek camisi olma özelliğini taşıyor...

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Beyoğlu Hüseyinağa'da 32 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

İstanbul 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Hüseyinağa Mahallesi 330 ada, 10 parselde yer alan 5 katlı binayı 32 milyon TL'ye icradan satıyor...

Parasin Yazılım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Parasin Yazılım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi açıldı!

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda Manukyan'a ait tarihi binada çökme!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içi çöktü. Çökmenin iki kişinin yoldan geçmesinden 7 saniye sonra meyda gelmesi facianın önüne geçti.

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi açıldı!

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi bugün 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu açıldı!

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu ilk misafirlerini ağırladı. Yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

beyoğlu hüseyin ağa camisi ne zaman açılacak Haberi

beyoğlu hüseyin ağa camisi ne zaman açılacak


Beyoğlu'ndaki Hüseyin Ağa Camisi, 2 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından 14 Şubat'ta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla açılacak. 


Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürü İbrahim Özekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, caminin İstiklal Caddesi'nin tek camisi olduğunu söyledi.


Camiyi "numunei timsal" olarak nitelendiren Özekinci, caminin 2 yıl süren restorasyonunun sona erdiğini belirtti. 


"Ama çok güzel, müthiş bir manevi havası var" diyen Özekinci, caminin, 1594'te Galatasaray Ağası Şeyhülharem Hüseyin Ağa tarafından yaptırılan mükemmel bir cami olduğunu kaydetti. 


Caminin zaman içerisinde yangınlar geçirdiğini, en geniş tamiratının 1834'te 2. Mahmud tarafından yaptırıldığını anlatan Özekinci, "Fakat yine bazı onarımlara ihtiyaç duyulmuş ve en son Cumhuriyet döneminde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bir onarımının yaptırıldığını biliyoruz" dedi.


Özekinci, çok ciddi bir araştırma yaptıklarına dikkati çekerek, ellerindeki verilere göre, birkaç dönem olduğunu, ilk...