27 / 04 / 2024

Beyoğlu'nda Manukyan'a ait tarihi binada çökme!

Beyoğlu'nda Manukyan'a ait tarihi binada çökme!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içi çöktü. Çökmenin iki kişinin yoldan geçmesinden 7 saniye sonra meyda gelmesi facianın önüne geçti.



Beyoğlu'nda Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içinde çökme meydana geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hüseyinağa Mahallesi, Küçük Bayram Sokak'ta bulunan ve 2001 yılında hayatını kaybeden Matild Manukyan'a ait eski binanın kopan parçaları yola düştü. Çökmenin yolda yürüyen iki kişi geçtikten 7 saniye sonra meydana gelmesi büyük bir facianın önüne geçti. İtfaiye ekipleri, çökmenin yaşandığı binanın önüne şerit çekip sokağı kapatarak önlem aldı.

Yan binada esnaflık yapan Kemal Elmas, "Bina içten çöktü, daha önce de 3-4 defa çökme olmuştu. Bu bina daha önce oteldi. Burayı Matild Manukyan aldı. Ben 55 yıldır buradayım, o aldıktan sonra hiç kullanılmadı, aldığı gibi duruyor. Bina 80-90 yıllık bir bina" dedi.

Çökme anı güvenlik kameralarında saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kişi sokakta yürüyor. Kişiler geçtikten 7 saniye sonra iç tarafı çöken binadan yola parçalar düşüyor ve etraf toz duman oluyor.

Beyoğlu nda Manukyan a ait tarihi binada çökme!

Beyoğlu nda Manukyan a ait tarihi binada çökme!


Geri Dön