25 / 04 / 2024

Matild Manukyan çökme

Matild Manukyan çökme

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içi çöktü. Çökmenin iki kişinin yoldan geçmesinden 7 saniye sonra meyda gelmesi facianın önüne geçti.

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Sultangazi'deki iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşaat kazısı yapılan iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

İstanbul'da 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Ankara'da bir binada daha çökme tehlikesi! Tahliye edildi!

Ankara'da bitişiğindeki inşaatının temel kazısında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 katlı Saadet Apartmanı'nı çökme riski nedeniyle tahliye edildi.

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Çankaya'da çökme tehlikesi olan bina makaslanarak yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da temelinde boşluk olduğu için çökme tehlikesi bulunan binanın yukarıdan makaslanarak yıkılacağını dile getirdi.

Çökme tehlikesi bulunan tarihi Amasra Kalesi güçlendirilecek!

Bartın’ın Amasra ilçesindeki UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan Amasra Kalesi’nin surlarının altında çökme yaşanırken, surları tutan kayalıklar, beton bloklar yerleştirilip güçlendirilecek.

Lübnan'da 1600 Suriyelinin yaşadığı binalar çökme riski nedeniyle boşaltılıyor!

Lübnan makamları, güneydeki Cenub kentine bağlı El-Bisariyye bölgesinde yaklaşık olarak 1600 Suriyeli mültecinin yaşadığı ve çökme tehlikesi olan 4  binadan meydana gelen kompleksi boşaltıyor...

Çökme tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı ne olacak?

Geçtiğimiz günlerde restore edilen Yerebatan Sarnıcı'nın ziyarete kapalı bölümünde yer alan sütunlarda çökme tehlikesi olduğu saptanmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel, sarnıç için çalışmaların hemen başlaması gerektiğini dile getirdi.

Yerebatan Sarnıcı'nda çökme tehlikesi tespit edildi!

Bir süre önce başlayan Yerebatan Sarnıcı restorasyonunda korkutan bulgulara ulaşıldı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel'in açıklamasına göre; sarnıç ve etrafındaki binalar çökme riski nedeniyle tehlike altında.

Profesör Murat Sunkar'dan deprem sonrası çökme uyarısı!

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sunkar deprem sonrası çökme uyarısı yaptı.

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Matild Manukyan çökme Haberi

Matild Manukyan çökme

Beyoğlu'nda Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içinde çökme meydana geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hüseyinağa Mahallesi, Küçük Bayram Sokak'ta bulunan ve 2001 yılında hayatını kaybeden Matild Manukyan'a ait eski binanın kopan parçaları yola düştü. Çökmenin yolda yürüyen iki kişi geçtikten 7 saniye sonra meydana gelmesi büyük bir facianın önüne geçti. İtfaiye ekipleri, çökmenin yaşandığı binanın önüne şerit çekip sokağı kapatarak önlem aldı.

Yan binada esnaflık yapan Kemal Elmas, "Bina içten çöktü, daha önce de 3-4 defa çökme olmuştu. Bu bina daha önce oteldi. Burayı Matild Manukyan aldı. Ben 55 yıldır buradayım, o aldıktan sonra hiç kullanılmadı, aldığı gibi duruyor. Bina 80-90 yıllık bir bina" dedi.

Çökme anı güvenlik kameralarında saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kişi sokakta yürüyor. Kişiler...