19 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat üyelik kartı

Beyttürk İnşaat üyelik kartı

Beyttürk İnşaat, Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyttürk İnşaat üyelik kartı Haberi

Beyttürk İnşaat üyelik kartı

İnşaat sektörünün köklü markalarından Beyttürk İnşaat, özellikle Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu yeni uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor. 


Türk inşaat sektörünün büyüyen yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Yalova’da geliştirdiği projelerle adını duyuruyor. Beytepe Yalova, Beyttürk Orman, Beytepe Plus, Mia Termal, Dreamland gibi projeleri yapan Beyttürk İnşaat, müşterilerine çeşitli avantajlar kazandıracak üyelik kartı uygulaması başlattı. 


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Şu anda Körfez ülkesinden 15 bin yatırımcıya ulaştık. Hem Türk hem de yabancı yatırımcılarımızı daha iyi hizmet verebilmek, aidiyet oluşturmak ve satışta avantaj sunmak amacıyla üyelik kartı çıkardık. Hedefimiz özellikle Körfez Bölgesi’nden 5 bin...