26 / 04 / 2024

Beyttürk projeleri

Beyttürk projeleri

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Gayrimenkulde dijital dönüşümü başlatın!

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüme kendini hazırlayan firmaların büyüyeceğini söyleyen Beyttürk’ün Online Satış Departmanın arkasındaki başarılı isim Beyttürk Yönetim Kurulu Üyesi Barman, Facebook üzerinden 1 milyonun üzerinde yabancı takipçiye ulaştıklarını söyledi…

Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini sergiledi!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, CNR EMLAK 2015'te projelerini görücüye çıkardı.

Türkiye, Arap yatırımcı için rüştünü ispat etti!

Körfez ülkelerini hedefleyen Beyttürk, 2016 sonuna kadar 3.500 konut satışa sunacak. Barman "Seçim sonuçları planlarımızı değiştirmez. Arapların nezdinde Türkiye rüştünü ispat etti" dedi.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Türk müteahhitlerin Libya'da yarım kalan projeleri devam edecek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türk müteahhitlerin Libya'da yarım kalan projelerinin devam etmesini sağlayacak mutabakat zaptının yürürlüğe girdiğini açıkladı.

Türk inşaat firmaları İsveç’te projeler hayata geçirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının İsveç'te bazı projeleri üstlendiğini söyledi.

Karadağ Türk müteahhitlerin yeni gözdesi oldu!

Karadağ, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi. Bugüne kadar daha çok Ortadoğu ülkelerinde inşaat projeleri gerçekleştiren Ongan İnşaat ve Antalya merkezli BHG Yapı da bu ülkede yatırım yapmayı tercih edenler arasında...

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Beyttürk projeleri Haberi

Beyttürk projeleri

Beyttürk, büyüme hedefini Körfez ülkeleri olarak belirleyen ve Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterilerine Türkiye’de gerçekleştirdiği kendi projelerinden konut satışı yapıyor. Şirket, yabancı yatırımcı için yakaladığı pazarlama ve satış başarısını yeni emlak pazarlama markası olan ‘REAGROUPS’ ile bir üst seviyeye taşıyacak.

Beyttürk, yeni iştiraki olan “REAGROUPS” Emlak Pazarlama markası ile İstanbul Anadolu yakasında yabancı yatırımcıya konut satışını arttırmayı ve ülkeye döviz girişi sağlayarak inşaat sektörünü canlandırmayı planlıyor.

Anadolu Yakası'nda gayrimenkul sektörünün en canlı üç ilçesinden birisi olan  Kartal ve çevresinde markalı projelerin münhasırlığını alıp yabancıya konut satışını gerçekleştirmeye başlayan Beyttürk, bölgeyi yatırımcılar için de cazip hale getirecek.

REAGROUPS tarafından pilot bölge olarak belirlenen Kartal ve çevresi, gerek bölgeye yapılan kamu yatırımları, gerek Kartal-Kadıköy metrosu...