26 / 04 / 2024

Bezmen Yalısı projesi

Bezmen Yalısı projesi

Depar Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor.

Bezmen Yalısı lüks konuta dönüştü!

Depar Teknik Yapı, 2012'de Bezmen Ailesi'nden satın aldığı Yeşiköy'deki yalıyı, 6 konuttan oluşan lüks bir proje haline getirdi. Eylül'de satışa çıkacak olan projede fiyatlar 2,5 milyondan başlıyor.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

2000 yılında Azaryan Yalısı restore edilecekmiş!

2000 yılında Sarıyer'deki müze binası olarak kullanılan Azaryan Yalısı restore edilecekmiş. 4 katlı, bin 200 metrekarelik Sadberk Hanım Müzesi'nde, Sadberk Koç'un ve Hüseyin Kocabaş'ın özel koleksiyonu sergileniyormuş.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

2000 yılında Esma Sultan Yalısı restore edilecekmiş!

Ortaköy sahilindeki sadece dış cephesinin duvarları ayakta kalan Esma Sultan Yalısı, 2000 yılında sahibi The Marmara İstanbul Oteli tarafından restore edilecekmiş. Yalının restorasyonu 1.5 milyon dolara gerçekleşecekmiş.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı icradan satışta!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'a ait Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Selahattin Beyazıt'ın Üsküdar'daki yalısı icradan satılıyor!

GALATASARAY Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt’a ait yalı icradan satışa çıkarıldı. Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

1999 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı tarih olmak üzereymiş!

1999 yılında Boğaz'ın günümüze ulaşmış en eski yalısı olan Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı yok olmak üzereymiş. Mülkiyeti Amcazade Hüseyin Paşa Vakfı'na ait tarihi yalı, en son 1956 yılında yetersiz bir onarım görmüş.

1999 yılında Kalkavan Yalısı 1 trilyon liradan açık artırmaya çıkarılacakmış!

1999 yılında Sefer Kalkavan'ın bir bankaya borcundan dolayı satışa çıkarılan Kalkavan Yalısı, 1.8 trilyon değer biçilmesine rağmen ilk satışta alıcı bulamamış ve yalı 1 trilyon liradan (34.861 adet altın parası) tekrar açık artırmaya çıkarılacakmış.

İstanbul Boğaz'ının iki yalısı yeniden yapılıyor!

Köşkleri ile ünlü Boğaziçi'ne iki yeni inci daha geliyor. Ortaköy'deki Zekiye Sultan Yalısı ile Sarayburnu'ndaki Yalı Köşkü yeniden yapılıyor.

Atik Ali Paşa Yalısı Four Seasons oluyor!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Atik Ali Paşa Yalısı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olacakmış!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. Tarihi yalı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olarak hizmete girecekmiş.

Bezmen Yalısı projesi Haberi

Bezmen Yalısı projesi

Bezmen yalısı yerine milyon dolarlık 6 daire Bezmenlerin yalısı yerine yapılan Yalı Yeşilköy'de 2.5 ila 3.5 milyon dolarlık 6 daire bulunuyor. 


DEPAR Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor. 155 ila 255 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları ise 2.5 milyon dolar ile 3.5 milyon dolar arasında değişiyor. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, Yalı Yeşilköy projesiyle konutun 'elmas'ını ürettiklerini belirterek, "Bi na eskiden Bezmen ailesinin bir yalısıymış. Biz buraya önde gelen mimarlık şirketleriyle özel bir tasarım hazırladık. İstanbul'un en modern yalısına imza attık. Lüks ile doğayı birleştirdik" dedi. Fırat, akıllı ev sistemiyle...