20 / 04 / 2024

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Haci Bayram Genç tarafından kuruldu. 

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osy Hafriyat İnşaat Turizm Enerji Maden Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selaattin Yarluğkal tarafından kuruldu.

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarında beklenen azalmaya işaret ederek, bu yıl ve gelecek yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yükseltti.

Yıl sonunda Türkiye’nin enerji faturası 71 milyar doları bulabilir!

Enerji fiyatlarının 2023’ün ilk 6 ayında düşük seyretmesi Türkiye’nin elini rahatlattı. Fakat petrol fiyatlarının artacağına ilişkin beklentiler Türkiye’nin enerji ithalatı faturasını da büyütecek.

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Petrol devi iflas etti! Hakimin kararı dikkat çekti

ABD merkezli dev petrol ve enerji şirketi Mesquite Energy şirketi iflasını verdi. Hakim daha önce görülmemiş bir karar verdi. İşte tüm detaylar...

Üst üste bulunan rezervlerden sonra gözler bu bölgeye çevrildi! Kanadalı enerji devi Şırnak’ta petrol arayacak!

Trillion Energy petrol çıkarmak ve petrol alanlarını geliştirmek için Türkiye'ye geliyor. Kısa süre önce Gabar'da ardından Cudi Dağı'nda keşfedilen milyar dolar değerindeki petrol rezervlerinin ardından dikkatler Bestler Dereler, Feraşin ve Kato’ya çevrildi.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

Türkiye için sevindiren gelişme! Hakkari petrol kaynağı olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, terörden temizlenen bölgelerdeki petrol çalışmalarıyla ilgili müjdeyi paylaştı. Bakan Bayraktar, aramalarda yeni rotanın Hakkari olduğunu ifade etti.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 500 bin varil azaldı!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 1 milyon 500 bin varil azaldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Uluslararası Enerji Ajansı, küresel petrol talebindeki artış tahminini yükseltti!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), bu sene için küresel petrol talebine yönelik artış tahminini günlük 240 bin varil yukarı yönlü şekilde revize etti.

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haci Bayram Genç tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta  kuruldu. 

BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüstürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müsterilere satısını yapmak .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BG Enerji Petrol İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; Z.GÖKALP MH.S.DEMİREL BLV.MALL OF İSTANBUL KULE C BLOK 7C/114...