25 / 04 / 2024

BH Global Enerji İnşaat nerede

BH Global Enerji İnşaat nerede

BH Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhadı Alı Mohammed Alabbas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beykoz'da kuruldu.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli Timur Sancar ve Orhan Haberdar tarafından kuruldu.

Alabbad Global Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Alabbad Global Enerji  Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarmad N.H.Alabbad tarafından kuruldu.

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cırık tarafından kuruldu.

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Global Innovative Solutions Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Global Innovative Solutions Enerji Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Leila Abbası, Hakon Rugland, Mahdı Badılızadeh ve Majıd Shıvapour ortaklığında kuruldu.

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Baghırov tarafından kuruldu. 

BH Global Enerji İnşaat nerede Haberi

BH Global Enerji İnşaat nerede

BH Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhadı Alı Mohammed Alabbas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beykoz'da kuruldu.


BH Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a.Enerji: 1.Enerji Piyasası Düzenleme Kurulundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisleri kurmak, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. 2.Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü yardımcı tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 3.Enerji nakil hakları kurmak, enerji dağıtım projeleri geliştirmek, organizasyonları yapmak ve bu hizmetleri vermek. 4.Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende satış lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak, 5.Kurulmuş veya...