23 / 04 / 2024

BIG 5 Dubai

BIG 5 Dubai

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

Dubai Mag 5 Dubai South 2019'da tamamlanacak!

Mag Property Development imzasıyla inşa edilen ‘Mag 5 Dubai South’ konut projesi tanıtıldı. Projenin 2019’un ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

MAG 5 Dubai South'ta gelir vergisi yok!

MAG 5 Dubai South konut projesi, MAG Property Development tarafından Dubai'de hayata geçirildi. Proje Türk yatırımcılara tanıtıldı.

Dubai MAG 5 Projesi Türk yatırımcılara tanıtıldı!

BOSPHORUS Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, MAG Property Development tarafından Dubai’de inşa ettiği MAG 5 Dubai South konut projesini Türk yatırımcılar ile buluşturdu.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

BIG 5 Dubai Haberi

BIG 5 Dubai

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği üç fuar, Türk inşaatçıları bekliyor. 42,5 milyar dolarlık projelerin hayata geçirilmesi planlanan Dubai’de gerçekleşecek BIG 5 Dubai, 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Katar’da gerçekleşen BIG 5 Qatar ve Rusya’nın ve bölgenin en büyük yapı fuarı olan Mosbuild Fuarları, pastadan pay almak şirketler için önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Ticaret Bakanlığı’nın yurt dışı fuar organizasyonu yetki belgesi ile Paris’ten Dubai’ye Johannesburg’dan Moskova’ya, Cakarta’dan Addis Ababa’ya kadar Türk ihracatçılarıiçin önemli olan dünyanın birçok merkezinde yılda ortalama 30 fuar düzenleyen Expotim&Ladin Grubu, yılın ikinci yarısında inşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği üç fuara hazırlanıyor.

Bu fuarlardan ilki bu yıl 25-28 Kasım’da 40’ıncı kez kapılarını açacak olan The BIG 5 Show Dubai Yapı ve Yapı Malzemeleri...