28 / 03 / 2024

Bilecik Bozüyük TOKİ ödemeleri

Bilecik Bozüyük TOKİ ödemeleri

TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru işlemleri 10 Haziran 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede toplamda 59 adet daire satışta.

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Evleri fiyatları kapsamında 108 bin 965 liradan başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 605 liradan başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler!

Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen TOKİ Bilecik Bozüyük'te 74,76 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

Kura çekilişi 26 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bilecik Bozüyük'te daire fiyatları 104 bin 14 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman?

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları 13 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Toplam 724 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 352 TL taksitle!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 352 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 72 bin 36 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük kura sonuçları 17.07.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Bozüyük kura sonucu listesi...

TOKİ Bilecik Bozüyük kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük 2020 projesinde yer alan 332 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Bozüyük'te kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Çarşı Mahallesi’nde başlatılan Çarşı Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantının çoğunluğunu imar konuları oluştururken gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı.

Bilecik Bozüyük'te tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık oluşturan metruk yapıların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi tamamlandı!

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleşti. İhalesi tamamlanan hastanenin inşaatına en kısa sürede başlanacak.

Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ne 250 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İhalesi yapılan projenin inşaat çalışmalarına yakın bir zamanda başlanacak. 

Bilecik Bozüyük'te 46.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Yeni Mahalle, Yaftı Mevkii'nde yer alan fabrika ve müştemilatı 46 milyon 906 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Bilecik Bozüyük TOKİ ödemeleri Haberi

Bilecik Bozüyük TOKİ ödemeleri

Konut seçeneklerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede konut fiyatları 74 bin352 TL ile 90 bin 455 TL arasında değişiyor. Projede toplamda 59 adet konut satışta.


TOKİ Bilecik Bozüyük alt gelir grubu işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bozüyük Şubesi olacaktır. 


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşinatta kalan bedeli 180 ay, yüzde 15 peşinatta kalanı 216 ay taksit ya da yüzde 20 peşinatta ise kalanı 240 aya taksit imkanı sağlanıyor.


TOKİ Bilecik Bozüyük Alt Gelir başvuru dönemi 10 Haziran 2016 ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede peşin ödemeler 8 bin 922 liradan başlıyor.


Satış duyurusu için