19 / 04 / 2024

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde sergilenecektir.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eymen Çağatay Bilge tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Tufan Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tufan Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Tufan tarafından kuruldu.

Eva Endüstri Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Endüstri Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Özgür Karagöz ve Sezer Kaya tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe’de kuruldu.

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sezer Kokrmaz ve Zafer Korkmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Metin Polat ve Bilge Altuğ ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu.

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyeri Mimarlık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Sezer tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim 'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezar Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Sezer Kaya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gazi Üniversitesi Koleksiyon/TSMD Mimarları ağırlıyor!

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde sergilenecektir.

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi Haberi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde...