19 / 04 / 2024

Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir

Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Şehir hastanelerinin kira bedeli 2024’te yüzde 108 artacak! Bir günlük kira bedeli 229 milyon TL!

Şehir hastanelerinin kira bedellerinin 2024 yılında yüzde 108 artacağı açıklandı. Ayrıca, 17 şehir hastanesine 25 senede aktarılacak parayla her biri 600 yataklı 875 adet devlet hastanesinin yapılabileceği belirtildi.

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...

Şehir hastanesine çok sayıda personel alınacak! Başvurular resmen başladı, sakın kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alınacak... Başvurular resmen başladı, tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Şehir hastaneleri personel alıyor! Son tarih 12 Ocak

Resmi Gazete’de önemli bir personel alımı yayımlandı. Şehir Hastanesine en az lise mezunu personel alımı olacak. Büro memuru ve temizlik görevlisi kadrosu için yapılacak alımda başvuru şartları ayrıca paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

Şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacak?

Sayıştay’ın Sağlık Bakanlığı’na ait 2020 yılı denetim raporunda, taşınan hastanelere yer verildi. Raporda, şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacağına da değinildi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda imalat çalışmalarına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için hayata geçirilen projede imalat çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. 

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir Haberi

Bilkent Şehir Hastanesine nasıl gidilir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında hizmete açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında konuştu.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkent trafiğini rahatlatmak ve aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesine rahat ulaşılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kavşak ve yol yapım çalışmalarını denetleyen Tuna, yeni kavşak ve yolların şehir trafiğini her geçen gün biraz daha rahatlayacağını ifade etti.

Tuna, "Başkentlilere söz verdiğimiz tarihlerde, söz verdiğimiz şekilde, söz verdiğimiz yerlerde yol ve kavşak çalışmalarını bir bir tamamlıyoruz. Akköprü, Samsun Yolu Telekom önü ve Kepekli kavşaklarını bitirmiştik. Şimdi bunlara ODTÜ Teknokent Kavşağı’nı da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın yer alacağı şehir hastanesi çevresindeki yol çalışmalarının da etap halinde tamalanacağını açıklayan Tuna, "Fen İşleri Daire...