26 / 04 / 2024

bim file markası

bim file markası

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

File ilk şubesini Bahçeşehir’de açacak!

Türkiye’yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE’lerin ilki Bahçeşehir’de açılacak

BİM'in yeni konsepti FİLE, yerel zincirleri harekete geçirdi!

BİM'in FİLE markasıyla discount formatın dışında farklı bir konsept çalışması içinde olması, yerel zincirleri harekete geçirdi. Kendilerine sıkı bir rakip daha geleceğini düşünen yereller birleşmek için düğmeye bastı...

BİM, File markası altında yeni bir market zinciri kuracak!

BİM tarafından yapılan açıklamada "FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere şirketin İcra Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar verildi"...

Heifer kablosuz dikey süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla Bim’e geliyor! Bim 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 21 Ekim Cuma günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni aktüel katalogda pek çok ürünün yanı sıra Heifer markasına ait şarjlı kablosuz dikey süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla satışa sunulması dikkat çekti. Peki başka hangi ürünler Bim’e geliyor?

TCL Robot süpürgesi peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla Bim’e geliyor! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri her hafta yayınladığı dopdolu kataloğu ve zengin ürün yelpazesiyle vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Bu hafta 14 Ekim Cuma günü yani bugün için yayınladığı katalogda TCL markasına ait robot süpürge peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla Bim marketlerde.

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

15 temmuz BİM fiyat listesi…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

12 Temmuz BİM Fiyat Listesi…

Bim marketler 12 Temmuz Salı günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Yarın raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla kişisel bakım ve ev giyim ürünlerini içeriyor. Casilli markasının ev giyim ürünlerinden evde rahatlıkla giyebileceğiniz şort ve tişörtler Bim mark

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Bakırcı Yapı, markasını kentsel dönüşüme taşıyacak!

Bakırcı Yapı, Serenity markasını kentsel dönüşüme de taşıyacak. Şirket, Sarıgöl'de 5 bin konutluk dönüşüm projesinin yanı sıra Halkalı ve Kemerburgaz'da yeni projelerini satışa çıkaracak.

Vialand Türkiye'nin en genç süper markası seçildi!

Türkiye’nin en süper markalarını belirleyen “Süperbrands Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Türkiye’nin “En Genç Süper Markası” olarak ödüllendirildi.

Yataş Grup sektörünün en itibarlı 3 markasından biri seçildi!

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi. Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

bim file markası Haberi

bim file markası

TÜRKİYE genelinde 4 bin 500 mağazaya ulaşan BİM Birleşik Mağazaları, FİLE Markası ile süpermarket alanında yeni bir market modeli oluşturdu. Ortalama bin metrekarelik mağazalarda hizmet verecek olan FİLE'Ier süpermarketlerin küçük mağaza açılımlarına karşı hamle olarak da değerlendiriliyor. 

Ortalama bin metrekareden oluşacak olan FİLE'lerde unlu mamüllerden, taze meyve sebzeye, kasap reyonundan kişisel bakım bölümlerine kadar 3 bin 500 ürün tüketici ile buluşacak. İlk mağazayı Bahçeşehir'de açacak olan şirket, 2015 sonuna kadar 10 FİLE mağazasına ulaşmayı hedefiliyor. FİLE mağazaları hakkında bilgi vermek amacı ile düzenlenen basın sohbet toplantısında konuşan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, 1 yıldır üzerinde çalıştıkları bu yeni model ile temel gıda maddelerinin dışında da düşük fiyat ve yüksek kalite standartları olan ürünlere ulaşmak isteyen müşterilere cevap vermek amacı...