25 / 04 / 2024

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 



Paşabahçe markasının yanı sıra züccaciye markaları olan Natulove, Lav ve Benante, ev tekstil markası Casilda Home, Martı Yayınlarına ait kitaplar, Fakir, JBL ve polosmart gibi markların ürünleri yer alacak.

Özellikle yeni evlenen ve mutfak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için gelecek olan züccaciye ürünleri uygun fiyatlarıyla tüketiciyle buluşacak. Paşabahçe markasının Diamond koleksiyonu geliyor. Paşabahçe Diamond su bardakları, meşrubat bardakları ve koleksiyonun kahve yanı su bardakları da yer alacak. Şık sofralarınızın vazgeçilmezi olan Paşabahçe ürünlerini kaçırmayın. 

Bim marketlerde daha öncede satışa sunulan Benante markasının seramik çerezlik seti geliyor. Çeyiz alışverişi yapanlar gelecek iki farklı deseniyle bu şık çerezlik setini kaçırmasın. 

Tüm bu ürünlerin yanı sıra pastacılık ürünleri de Bim marketlerde raflarda yerini alacak. Üstelik kurabiye kalıbından hamur dağıtıcıya kadar tek fiyat özelliğiyle Bim’de. Sizde 15 Temmuz Bim marketlerin aktüel kataloğunu inceleyerek züccaciye ürünlerinden mutfak ürünlerine kadar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz.
 

Peki hangi ürünler Bim marketlere geliyor?

İşte 15 Temmuz Bim fiyat listesi…

Naturalove Servis Setli Büyük Bambu İkram Tablası: 129 TL
Rakle 6’lı Cupcake Desenli Çay Bardağı: 35 TL
Rakle Cupcake Desenli Ayaklı Tatlı/Dondurma Kasesi: 14,50 TL
 


Geri Dön