28 / 03 / 2024

bimeks mağaza iş ortaklığı

bimeks mağaza iş ortaklığı

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

LC Waikiki yurt içinde 30 yeni mağaza açacak!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Adese AVM Kızılcahamam'da mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Ankara Kızılcahamam'da 350 metrekare toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Adese AVM Yenimahalle'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 450 metrekarelik mağaza için kira sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

bimeks mağaza iş ortaklığı Haberi

bimeks mağaza iş ortaklığı


Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden açık hava reklamlarında yerini aldı.


Önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, 2 mayıs günü Marmaris mağazasını açtı. Bu açılışla birlikte Muğla'daki Bimeks mağazası sayısı 5'e ulaştı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, şirket olarak hedeflerinin; en yeni teknolojiyi, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile aynı zamanda ve cazip fiyatla vatandaşa sunmak olduğunu söyledi. Açılış kurdelesini yerel yetkililerle birlikte kesen Bayraktar, Bimeks'in artık tüketici elektroniğinde de en yeni ürünler ve avantajlı kampanyalarla vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade etti. Şirket; satın aldığı Electro World ve Darty ile özellikle beyaz eşya, küçük ev...