29 / 03 / 2024

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...



Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren DESA, 96. Mağazasını açtı. Antalya Havalimanı’nda hizmete açılan mağaza 101 metrekarelik satış alanıyla dikkat çekiyor. DESA, yurt içinde toplam 96 mağaza yurt dışında ise 72 noktaya ulaştı.

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96 ya çıkarttı!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan DESA Yönetim Kurulu Üyesi Burak Çelet;  “Türkiye pazarına ve Türk ekonomisine inancımız tam, bu nedenle mağaza sayımızı yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de arttırmaya öncelik verdik. Haziran başında normalleşmenin başlaması, AVM’lerin çalışma saatlerinin uzatılması ve çalışma günlerinin arttırılması ile birlikte müşteri sayılarımızda önceki aylara göre hatırı sayılır bir artış yaşadık. 
Hala 2019 yılının 30% altında olmakla birlikte artan ayak trafiği, satışlara olumlu yansıdı. Ertelenmiş ihtiyaçların ve tatil hazırlıklarının etkisi ile mağazalarımıza gerçekleşen ziyaretlerin satışa dönüşme oranında yüzde 52’lik bir yükselme kaydettik. Satışlarımızı geçen yıl ile kıyasladığımızda %120’den fazla bir büyüme görüyoruz. 

Bu büyümenin sınırların açılması, uluslararası seyahatin normalleşmesi ve aşılamanın artması ile birlikte daha da ivme kazanacağına inanıyoruz. Bu yıl turizm sezonunun uzaması ve sonbahara kadar uzanmasının da katkısıyla son derece hareketli ve bir o kadar da bereketli bir ikinci yarı yıl bekliyoruz ve tüm tüketicilerimizi yeni DESA koleksiyonunu ilk elden deneyimlemek için mağazalarımıza davet ediyoruz. “ şeklinde konuştu.
 


Geri Dön