18 / 04 / 2024

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalar ile gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.



Özgün tasarımları ve kalite anlayışıyla sadece çocukların değil ailelerin de favorisi olan Çilek, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yeni mağazalarını Kars,  Tunceli, Elazığ, Gaziantep, Iğdır, Elbistan, Van ve Diyarbakır'da açarak; bölgedeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.


Doğu Anadolu’da Toplam 36 Mağaza

Yurtiçinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açan ve hızla mağazalaşma yatırımlarına devam eden Çilek; Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde toplam 36 noktaya ulaştı. 


Çocuk mobilyası denildiğinde akla gelen ilk marka olduklarını dile getiren Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde büyümenin kendileri için çok önemli olduğunu, hedeflerinin dünya markası olurken yurtiçinde de Çilek satış noktası bulunmayan il kalmaması yönünde olduğunu ifade etti. Mağazacılık yatırımları ile gerek yurt içi, gerekse yurt dışındaki istikrarlı büyümelerine devam edeceklerini vurgulayan Talha Çilek, “sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürürken tüketicilerin de beklentilerini karşılayacak tasarımlara imza atmaya ve yeni mağazalarımızda bu tasarımları müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. 


Geri Dön