26 / 04 / 2024

çilek mobilya mağaza sayısı

çilek mobilya mağaza sayısı

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Çilek Mobilya Anadolu'daki mağaza sayısını 30'a çıkardı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalar ile gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya 45 mağaza daha açacak!

Hızla mağazalaşan ve 444 satış noktasına ulaşan Çilek Mobilya, bu yıl 25’i yurtiçi, 20’si de yurtdışında olmak üzere 45 yeni mağaza daha açacak. Şirket, bu açılışlar ile birlikte 2014'ü 500 satış noktası ile kapatacak...

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Evgör Mobilya 81 ilde mağaza açacak!

Evgör Mobilya Anadolu açılımıyla bayilik vererek Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açmayı hedefliyor.

Vivense 2018’de 50 mağaza açacak!

Dört yıl önce kurulan online mobilya satış sitesi olarak kulan Vivense, mağazalaşma başladı. Vivense 2018 yılında 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

çilek mobilya mağaza sayısı Haberi

çilek mobilya mağaza sayısı

Çilek’in, Champion Racer, Football, Black Pirate, Romantic, Princess Flora ve Fairy gibi ürünlerinin büyük ilgi gördüğü yeni mağazası, şehrin en önemli AVM’si Bory Mall içerisinde yer alıyor.


Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek; Bratislava’da açılan mağaza hakkında şu şekilde konuştu;

“Slovakya’da açılan yeni ÇilekRoom’la birlikte, Çilek, Doğu Avrupa’da daha geniş bir satış ağına sahip olma olanağı bulmuş oldu. Bratislava’da yer alan Bory Mall, Avusturya’nın Viyana şehrine yakınlığından ötürü, bu bölgeden de ziyaretçileri ağırlama potansiyeline sahip. AVM aynı zamanda Bratislava’da çocukların eğlenmelerine yönelik çocuk eğlence alanlarının bulunduğu tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. Bu özelliklerin satışlarımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz ve daha çok çocuk düşlerindeki odaya kavuşsun diye çalışmaya devam...