29 / 03 / 2024

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur



Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluşturacak.


Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı olarak büyüyen Çilek, özgün tasarımlarını farklı coğrafyalardaki çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Marka, üretiminin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç ediyor.


Gelecek dönemde yurt dışındaki yatırımlarına devam edecek olan Çilek, özellikle Endonezya, Yeni Zelanda, Özbekistan, İngiltere, Amerika, Tanzanya, Kenya ve Çin gibi ülkelere gitmeyi, mevcut ülkelerdeki mağaza sayılarını artırmayı ve 2023 yılında yurt dışında bin 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


AA


Geri Dön