26 / 04 / 2024

Çilek bulgaristan mağaza

Çilek bulgaristan mağaza

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek Bulgaristan'da mağaza açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi.

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açtı!

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, dünyadaki büyümesini hızla sürdürüyor. 66 ülkede 444 satış noktasına sahip olan Çilek, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.

Çilek Mobilya Yozgat'ta yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Yozgat 'ta açtığı yeni mağazasıyla İç Anadolu Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 30 'a çıkardı. İç Anadolu'da açılan dördüncü Çilek mağazası oldu.

Çilek Mobilya Anadolu'daki mağaza sayısını 30'a çıkardı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Çilek bulgaristan mağaza Haberi

Çilek bulgaristan mağaza

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı.


Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluşturacak.


Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı olarak büyüyen Çilek, özgün tasarımlarını farklı coğrafyalardaki çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Marka, üretiminin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç ediyor.


Gelecek dönemde yurt dışındaki yatırımlarına devam edecek olan Çilek, özellikle Endonezya, Yeni Zelanda, Özbekistan, İngiltere, Amerika, Tanzanya, Kenya ve Çin gibi ülkelere gitmeyi, mevcut ülkelerdeki mağaza sayılarını artırmayı ve 2023 yılında yurt dışında bin 100 mağazaya ulaşmayı...