28 / 03 / 2024

bimeks şubeleri neredelerde var

bimeks şubeleri neredelerde var

Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının tabelalarının değişimine devam ediyorBimeks, Muğla'da ise 4'üncü mağazasını hizmete soktu.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks Kıbrıs'ta mağaza açtı!

1001 Airport Mall Shopping Centre’deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek teknoloji perakendecisi oldu.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Bimeks Kıbrıs'ta mağaza açacak!

Türkiye’nin perakendecisi Bimeks, onlarca üründe geçerli olan büyük açılış indirimi ile Kıbrıslılarla buluşuyor. 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılış tarihi 24 Kasım 2015, saat 11:00 olarak belirlendi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

bimeks şubeleri neredelerde var Haberi

bimeks şubeleri neredelerde var

Teknoloji perakendesi sektöründe gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl ekim ayında satın aldığı Electro World mağazalarının tabelalarının değişimine devam ediyor. Kendine özgü franchise modeli ile mağaza sayısını artırarak Anadolu'ya yayılan Bimeks, Erzurum'da ilk Teknoport mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Erzurum'da açılan bin 500 metrekare büyüklüğündeki yeni Teknoport mağaza açılışına, sabahın erken saatlerinde eksi 10 derece soğuğa rağmen indirimli ürünlerden alabilmek için kuyruğa giren halk yoğun ilgi gösterdi. Bimeks, Muğla'da ise 4'üncü mağazasını hizmete soktu.


Yeni...