18 / 04 / 2024

bin gölet ve sulaması projesi

bin gölet ve sulaması projesi

Yozgat'ta açılışı gerçekleştirilen ve 185 milyon liraya mal olacak 22 tesisten 9'unun gölet sulama projesi, 1'inin içme suyu, 1'inin tamamlama, 11'inin ise taşkın koruma tesisi olduğu belirtildi...

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Bin günde, bin 71 gölet yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının bin günde inşa edeceği bin 71 göletle 3 milyon 200 bin dekar arazi suyla buluşacak.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Yapı İnşaat Taşımacılık Gıda Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdülhamit Bozkurt imzasıyla kuruldu.

Ekser Emlak İnşaat Gıda ve Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekser Emlak İnşaat Gıda ve Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Taner Yüceşan imzasıyla kuruldu.

2019 sonuna kadar 1071 yeni gölet inşa edilecek!

2012'de başlattıkları 'Bin Günde Bin Gölet' projesini tamamladıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceklerini söyledi.

bin gölet ve sulaması projesi Haberi

bin gölet ve sulaması projesi


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "AK Parti hükümetinden önce 79 yılda ürettiğimiz toplam enerjinin iki katını son 11 yılda üretir hale geldik. Bu, büyük bir adım, büyük bir başarıdır" dedi.


Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Boğazlıyan Kaymakamlığı önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, temeli atılacak ve açılışı yapılacak 22 tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Yozgat'ın ve Boğazlıyan'ın sularını tarlayla buluşturup berekete, kazanca dönüştürmek amacıyla yapılmış çalışmaların meyvelerini almak, yeni adımlarını atmak için buraya geldiklerini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:


"İstanbul 1989'dan sonra CHP'li bir belediyenin becereksizliğiyle susuzluğa mahkum oldu. 1994 yılında Başbakanımız belediye başkanı olduğunda İstanbul'un her yanı bidonlarla doluydu. İnsanlar çeşmelerden bidonlarla su getiriyorlardı. Çeşme olmayan yerler de benzinlik gibi su dağıtan yerler oluşmuştu. Tankerler mahalle...