20 / 04 / 2024

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Binalarda güçlendirme yaptırırken neye dikkat etmeli? Uzmanı tek tek açıkladı!

Asrın felaketinin vurduğu 11 şehirdeki binalardaki hasar durumu en çok konuşulan konular arasında yer alırken vatandaşlar da binalarda güçlendirme yaparken nelere dikkat edeceğini merak ediyor. İşte bina güçlendirme yaparken dikkat edilecekler...

Aman kiracılar çok dikkatli olun! Bir kiracı kira ödemesi yaparken nelere dikkat etmelidir?

Günümüzde ev sahibi ve kiracı arasında meydana gelen sıkıntılar her geçen gün artarak devam ediyor. Kira zam oranı, kiracının belirli bir süre sonra eve zarar vermesi, aidat sıkıntısı mahkemeye kadar giden sorunlar arasında yer alıyor. Yüzlerce kiracıyı ilgilendirecek sorun gündemde.

Kira sözleşmesi yaparken dikkat edin! Oldukça önemli...

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmesi gerekli? İşte madde madde dikkat edilmesi gereken başlıklar...

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Dikkat! Oldukça önemli! Kira sözleşmesi yaparken...

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte madde madde dikkat edilmesi gereken konular...

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Prefabrik ev, hazır bir şekilde geldiği için kısa sürede kullanıma hazırdır. Günümüzde, pratikliği ve daha az maliyetli olduğu için tercih edilmektedir. Peki prefabrik ev nasıl yapılır ve yaparken nelere dikkat edilmelidir? Prefabrik ev yapımı ile ilgili önemli bilgiler...

Boya nasıl seçilir? Boya seçerken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Evde değişiklik yapmanın kolay ve ekonomik bir yolu, duvarların veya tavanların renklerini değiştirmektir. Boya işlemine başlamadan önce, boyanacak yüzeyin durumunu dikkatlice değerlendirmek, başarılı bir sonuç elde etmek için önemlidir. Boya yaparken nelere dikkat edilmelidir işte yanıtları…

Kira sözleşmesi yaparken dikkat edin! Oldukça önemli...

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte madde madde dikkat edilmesi gereken hususlar...

Kira sözleşmesi nasıl yapılır? Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kira sözleşmesi, bir mal veya mülkün kiralanması için kiracı ve ev sahibi arasında yapılan hukuki bir anlaşmadır. Kiralama sürecinde sözleşme, her iki tarafın haklarını ve sorumluluklarını koruma amacı taşır. Peki kira sözleşmesi yaparken, hangi faktörler dikkate alınmalıdır?

Kiracı kira kontratı yaparken nelere dikkat etmeli?

Kira kontratındaki bazı detaylara hem kiracı hem de ev sahipleri dikkat etmelidir. İşte o detaylar!

Depremde hasarı azaltmak için evlerimizde dekorasyon yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Deprem felaketlerinde binalar yıkılmasa bile eşyaların hareketi veya bulunduğu yer nedeniyle ölüm veya yaralanmalar meydana gelebiliyor. Peki, böyle bir sonuçla karşılaşmamak için eşyalarımızı nasıl yerleştirmeliyiz?

Yılbaşı alışverişi yapacaklar mutlaka okuyun! Siber Güvenlik Uzmanı uyardı! Türlü türlü yöntemleri var!

Peki online alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli? İşte yeni yıl alışverişi yaparken siber dolandırıcıların tuzağına düşmek istemeyenler için 10 kritik öneri!

Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir?

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilir, prefabrik ev nasıl yapılır, Prefabrik ev yapmanın şartları nelerdir? bu sorular prefabrik ev yaptırmak isteyen kişiler tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen yanıtlar!

bina yaparken nelere dikkat edilmeli Haberi

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği  “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Asansör ve Teleferik Sanayi Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü,  DKare Gözetim Test ve Belgelendirme Teknik Müdürü Mustafa Görmüş, Türk Standartları Enstitüsü Muayene Gözetim Başkanlığından Oktay Akman, Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezinden Berkay Eriş konuşmacı olarak yer aldı.

“144 bin metrekare olan park alanlarını, 300 bin metrekareye çıkardık”

 Seminerde konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek Kartal’da yaşayan vatandaşların nefes alabileceği alanların yaratılması gerektiğine işaret etti.  Göreve geldiği günden bu...