25 / 04 / 2024

Binali Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri

Binali Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda gazeteci ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Binali Yıldırım İzmir için adaylık sürecini de anlattı...

Binali Yıldırım: İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar!

Binali Yıldırım, İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar. Bizim anladığımızdaki kentsel dönüşüm kentin değerlerini geleceğe taşıyan kentin marka değerini artıran ve kenti yaşanabilir bir şehir huzurlu bir şehir haline getiren bir yenileme hareketidir.

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşümde halkın güvencesiyiz!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım "Kentsel dönüşüm lafı çok yıprandı. Rantsal dönüşümü gündeme getiriyor. Kimse yerinden yurdundan edilmeyecek, halkımızın güvencesi olacağız" dedi

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşümde halkın güvencesiyiz!

KENTSEL dönüşüm lafının İzmir'de çok yıprandığını dile getiren Yıldırım, İzmir'de kentsel dönüşüm rantsal dönüşümü gündeme getiriyor. Kentsel dönüşüm lafı çok yıprandı. Kimse yerinden yurdundan edilmeyecek, halkımızın güvencesi olacağız...

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kubilay Yıldırım: ‘’Kentsel dönüşüm projelerine’’ ağırlık veriyoruz açıklamasında bulundu. İşte Yıldırım YapıGrubu'nun tarihçesi ve projeleri...

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Binali Yıldırım'a Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı verildi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Binali Yıldırım'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde Demir İpek Yolu Projesi'ne desteği dolayısıyla "Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı" verdi.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Binali Yıldırım İzmir'in kentsel sorunlarını çözecek!

Bülent Delican, "İzmir'i dünya başkentleriyle yarıştırabilecek ufka sahip, kente ağabeylik yapacak, İzmir'in ulaşım, kentsel dönüşüm ve altyapı sorunlarını çözecek tek anahtar Binali Yıldırım'dır" dedi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüme yeni düzenleme getirilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi ve yeniden bir düzenlemeyle dönüşüme başlamanması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım: İzmir yatırımlarımız devam edecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Artık milletvekili değilim ama bir İzmirliyim. Kapasitemle, imkanlarımla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Binali Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Binali Yıldırım kentsel dönüşüm projeleri


AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda gazeteci ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin sorularını yanıtladı. 


İzmir için adaylık sürecini anlatan Binali Yıldırım, AK Parti'de 3 dönem kuralının olduğunu, 3 dönemini tamamlayan bazı bakan ve milletvekillerinin de çeşitli kentlerde belediye başkan adayı gösterildiğini ifade etti. 


Bazı illerden belediye başkan adayı olması konusunda istek aldığını söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu:


 "Ancak ben İzmir'i seçtim, zor olanı seçtim. İzmir'i seçmemin arkasında bu şehrin milletvekili olmamın çok önemli bir payı var. Bakanlığım süresince İzmir'in sorunlarını, İzmir'in ihtiyaçlarını çok daha iyi görme fırsatı buldum. İzmir'i ben seçtim iyi ki de seçmişim. Bugün keyifli bir kampanya yürütüyorum. 17 Aralık süreci rakip partiler tarafından bir referanduma dönüştürülmeye çalışılıyor. Biz böyle olmasını istemiyoruz....