20 / 04 / 2024

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm

Bingöl Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edilecek.

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri başladı!

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesinde uygulanan '2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'kapsamında tapu devri işlemlerinin başladığını açıklandı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 2. Etap ihalesi 9 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 2. Etap projesinin ihalesini 9 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi ne zaman? Selçuklu TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm projesinde tapu devir işlemleri başladı!

Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesinde uygulanan '2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'kapsamında tapu devri işlemlerinin başladığını açıklandı.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Bingöl 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi. Bakanlığın desteği ile Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi tanıtılacak!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm İstişare ve proje tanıtım toplantısı için tüm işadamlarına ve müteahhitlere çağrıda bulunuldu. Bingöl TSO, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nun oluşturulduğunu bildirdi.

Bingöl 2. etap dönüşüm projesi için hak sahipleriyle görüşüldü!

Bingöl Belediyesince 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Kültür Mahallesinde yapılacak konutlar için hak sahipleriyle ilk görüşme gerçekleşti.

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm Haberi

Bingöl 2. Etap kentsel dönüşüm

Bingöl Belediyesince hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edilecek.


Kültür Mahallesi'nde başlatılan 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında işlemleri tamamlanan hak sahiplerine kira yardımı yapılacak. 


Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yaptığı açıklamada, tapu devri işlemleri tamamlanan hak sahiplerine ait evrakların Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilmeye başlandığını söyledi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile konuyla ilgili görüştüklerini dile getiren Barakazi, dosyaları Bakanlığa iletilen hak sahiplerine kira yardımlarının düzenli şekilde yapılacağını belirtti.


Barakazi, kira yardımlarına ilişkin bir mağduriyetin genel itibarıyla söz konusu olmayacağını aktardı.


- Hak sahiplerine çağrı 

Hak sahiplerine tapu devri için çağrıda bulunan Barakazi, "Henüz işlemlerini yapamayan hak sahiplerimizin bir an evvel işlemlerini yapması gerekiyor. Tapu devir işlemleri ne kadar erken...