29 / 03 / 2024

Bingöl Dugernanlı yol çalışması

Bingöl Dugernanlı yol çalışması

Bingöl Dugernan Köy Birliği Başkanı Bazancir, bozuk ve stabilize olan köy yolunun asfatlanmasını istedi.Bingöl Dugernan Köy Birliği Başkanı Yadin Bazancir yaşanan sorunla ilgili açıklama yaptı.

Bingöl'de deprem sigortalı konut sayısı Elazığ depremiyle arttı!

Bingöl’de meydana gelen 5.8’lik deprem, hasara yol açtı. Fakat Bingöl'de yaralar hızlı sarılacak. Zira Bingöl’de her dört konuttan üçünün deprem sigortası bulunuyor. Şehirde zaten yüksek olan sigortalılık oranı Elazığ depremiyle daha da arttı

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüme tepki!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları halkın tepkisine yol açtı. Bölgede arsa değerine göre hak sahiplerine verilen dairelerin sayısı az bulundu.

Bingöl Dugernanlılar yollarının yenilenmesini bekliyor!

Bingöl Dugernan Köy Birliği Başkanı Bazancir, bozuk ve stabilize olan köy yolunun asfatlanmasını istedi.Bingöl Dugernan Köy Birliği Başkanı Yadin Bazancir yaşanan sorunla ilgili açıklama yaptı.

Bingöl'ün 2016 yatırımları açıklandı!

Genç-Kocabey, Erzurum-Karlıova-Bingöl yolu sathi kaplama bölünmüş yol yapılacak. Bingöl-Muş Solhan yolu 98 km BSK yapılacak. Kiğı barajı deplase yolları ve Genç demiryolları yapımına devam edilecek.

Bingöl'de inşaat denetimleri aralıksız devam ediyor!

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, inşaatta trafik levhaları, kaldırım ve yol işgali nedeniyle 107 binaya 250 TL ceza kesti.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 144 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Türkiye'deki en ciddi dönüşüm Bingöl'de yapılıyor!

Cevdet Yılmaz: "Kentsel dönüşüm anlamında Türkiye'de nüfusuna oranla aslında en ciddi kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi Bingöl'de uygulanıyor. 1333 konutluk bir kentsel dönüşüm projemiz tamamlandı. Şimdi yeni etaplara inşallah bakacağız. "dedi.

Bingöl'de konut satışları yüzde 164 arttı!

Bingöl’de konut satışları Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 164 oranında arttı. Temmuz ayında satışı yapılan konutların yüzde 79’unu ilk satışlar, yüzde 21’ini ikinci el konut satışları oluşturdu.

Bingöl Dugernanlı yol çalışması Haberi

Bingöl Dugernanlı yol çalışması

Bingöl Dugernan Köy Birliği Başkanı Yadin Bazancir yaşanan sorunla ilgili şunları söyledi: “Köyümüz merkeze 7 Kilometre  uzaklıkta olup yıllardır köy yollarımız yapılmamakta ve vatandaşlarımız çoğu zaman ölümle burun buruna gelmektedir. Yollarımızdan yaz - kış, toz - toprak ve çamurdan geçilmemektedir. Yollarda oluşan çukurlar, toprak kaymaları ve bozulmalardan dolayı köy halkı zorluklar yaşamaktadır. Başta İl Özel İdaresi olmak üzere yetkili mercilere gerek sözlü gerekse dilekçe ile defalarca başvurulmasına rağmen bu sorunla ilgilenilmemiş, tek bir adım dahi atılmamıştır. Toplumda birşeyler yapılması için bir kaza yada bir ölüm olması gerektiği algısı oluşturulmaktadır. İlçe köylerinin yolları bile asfaltlı iken merkeze 7 KM uzaklıkta olan bir köyün yollarının stabilize olması tüm kesimlerin aklında soru işareti oluşturmakta, anlamlandırılamamaktadır. Ülke genelinde verilen vergilerin Duble Yol-Su-Elektirik olarak...