24 / 04 / 2024

bingöl toki emekli

bingöl toki emekli

Emekliye Düşük Taksitle Konut için arsa aranıyor. Emekliler, Şeyh Ahmet Bölgesi veya Doğum Hastanesi alt bölgesinde yer istiyor. Güveçli’de toplulaştırma ile hazine yerlerinin belirleneceğini ardından emekliye konut için alan çıkacağı söyleniyor.

TOKİ Bingöl 130 konut ihalesi 6 Ağustos'ta!

Bingöl İli, Karlıova İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 130 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Ağustos tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl'de 130 konut ve 1 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Bingöl merkezde hükümet konağı ve Karlıova ilçesinde 1 adet cami, 130 adet konut ile 1 adet ticaret merkezi yapacak...

TOKİ'den Bingöl'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Merkez Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Bingöl'e 130 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl, Karlıova'da 130 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bingöl Adaklı projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı'da hayata geçireceği 96 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bingöl 96 konut ihalesi yarın!

Bingöl İli Adaklı İlçesi Merkez Mahallesi 96 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bingöl Adaklı'ya 96 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Adaklı'da 96 adet yeni konut inşa etmek için ihaleye çıkıyor.

Bingöl'deki 2 bin 500 emekli konut arsası bekliyor!

Tüm İşçi Emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, derneğe üye 2 bin 500 emeklinin konut yapımı için arsa sorunun çözülmesini beklediklerini açıkladı.

TOKİ'den Bingöl Adaklı'ya 75 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) mülkiyeti Bingöl Adaklı Belediyesi'ne ait olan arazide 75 konutluk proje inşa edecek. Konutların başvuruları 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

bingöl toki emekli Haberi

bingöl toki emekli

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan emekliye düşük ücretli konut için ilimizde ön talep toplandı. Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Evran, 1410 SSK VE 508 BAĞ-KUR emeklisi toplam 2215 emekli bilgisini TOKİ Başkanlığı'na gönderdiklerini, Çevre Şehircilik Müdürlüğü aracılığıyla Milli Emlak’a yazı gönderildiğini ve arsa bilgilerini istediğini söylemişti. Milli Emlak’tan alınan bilgiye göre, “Şuan istenilen rezerv alanının bulunmadığını, Güveçli bölgesinde arazi toplulaştırma çalışmalarının sürdüğünü, burada hazine yerlerinin netleşmesinin ardından proje için çalışma yapılabileceği söylendi.

Emeklilerden yer önerisi

Talepte bulunan emekliler ise Genç yolunda Şeyh Ahmet bölgesinin alt tarafı ya da İl Özel İdaresine ait Dinamit Deposu olarak adlandırılan bölgelerin proje için uygun büyüklükte olduğu, projenin bu alanlara yapılabileceği söyleniyor.



Bingöl...