25 / 04 / 2024

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi nerede

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi nerede

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Bingöl'de daha büyük depremler olabilir!

Bingöl Üniversitesi Enerji Çevre ve Doğal Afet Araştırmaları Merkezi Müdürü Kenan Akbayram, "Burada çok daha büyük depremler maalesef olacak. Burası uzun süredir bizim bildiğimiz bir sismik boşluk. Burada, 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz" dedi...

İstanbul Üniversitesi'nden Bingöl depremi inceleme raporu!

Bingöl depremiyle ilgili, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nün hazırladığı ön inceleme raporunda, "Gelecekte de yıkıcı depremlerin olması muhtemeldir" denildi. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Bingöl Üniversitesi'nin yeni inşaatları yükseliyor!  

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, 48 adet lojman yapım işinin temel atma törenine katıldı. Çapak ayrıca inşaatı devam eden yatırımlarda incelemerde bulundu.

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri projesi!

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri” projesi yapıldı. Tarım alanında pilot olarak belirlenen üniversite bu projeyle dikkat çekti.

Bingöl'de 5.5 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 01.27'de merkez üssü Bingöl'in Kiğı İlçesi'nde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl Belediyesi ile TOKİ tarafından İnönü Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında konutların kura çekimi yapılacak. Peki Bingöl TOKİ İnönü Mahallesi kura çekimi ne zaman?

Bingöl'de yeni İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşa edildi!

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak hizmet verecek olan okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmette olacağını söyledi.

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi nerede Haberi

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi nerede

Bingöl'de Sancak -Adaklı Karayolu 3’üncü kilometresinde 2018 yılında yapımına başlanan ve 5 bin metrekare alanda inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’nin inşaatında son aşamaya gelindi ve birkaç ay içerisinde tamamlanacağı açıklandı.

Gerçekçi Haber'de yer alan habere göre; tamamen insanlara hizmet edip bir hastane şeklinde binası tamamlanan hastanenin, acil durumlarda normal bir hastaneye dönüştürebileceği ifade edildi.

Hayvan hastanesinin inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Hayvan hastanesi projemize yaklaşık 1 yıl önce başladık. Nasip olursa birkaç ay içinde bitmiş olacak. 5 bin metrekare alan içinde yapılmış bir bina, son derece modern ve aslında normal bir hastane olabilecek kalitede bir hayvan hastanesi” diye konuştu.

Fonksiyonel bir hastane olacağını ve her türlü hayvan tedavisinin yapılabileceğini söyleyen Çapak, “Sadece Bingöl’e hizmet...