19 / 04 / 2024

birevim almanya yatırımları

birevim almanya yatırımları

Tasarruf finansmanı sektörünün genç, dinamik ve öncü markası Birevim, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi Almanya ve Türkiye'deki tasarruf yönetim sistemine yönelik merak edilenleri açıkladı.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

Just English şube yatırımlarına devam edecek!

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimin ara vermesi nedeniyle Just English tüm sınıflarını online platformlarına taşıdı. İngiltere ve Almanya'da yatırımlarına devam eden Just English'in gündeminde yurt içinde şube yatırımları yer alıyor. 

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları yüzde 37 yükseldi!

Türkiye’deki konut, arsa ve fabrika gibi gayrimenkullerde yabancı yatırımları % 37 yükseldi. Bu rağbetle yabancı başına ortalama 232 metrekare düşerken, alım yapanlar 7 bin kişi daha arttı. İlk sıraları ise S.Arabistan, İngiltere, Kuveyt ve Almanya aldı.

Fransa ve Almanya Türkiye’deki rüzgar yatırımlarını büyütüyor!

Fransız EDF ve Alman Enercon Türkiye’deki rüzgar yatırımlarını büyütmeyi planlıyor. Enercon Yönetim Kurulu Başkanı Hans - Dieter Kettwig, “ Türkiye’de jeneratör üretimine girebiliriz ” dedi.

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi!

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Alt Yapı Çevre yatırımları Avrupa Birliği Finansal desteği ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

birevim almanya yatırımları Haberi

birevim almanya yatırımları

Tasarruf Finansman Yasası dahilinde intibak planına onay verilen şirketlerin 2 Temmuz 2021’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanması sonrasında Türkiye’deki yasal gelişmeyi sektördeki başarısı dünyada örnek gösterilen Almanya ile değerlendiren Birevim, Birlikte Mümkün Buluşmaları kapsamında Almanya Tasarruf Sandıkları Başkanı Chriastian König ile online görüşme gerçekleştirdi.

Sektör Türkiye'de daha çok gelişecek

Türkiye’de sektörün yasallaştırılmasının oldukça büyük önem taşıdğını dile getiren König, “Tasarruf sahiplerinin haklarının devlet tarafından desteklenmesi ve savunulması sektöre duyulan güven için son derece önemli. Yasal mevzuatla birlikte sektörde güçlü şirketlerin faaliyet gösterecek olması ve aynı zamanda tasarruf sahiplerinin bu şirketlerle tasarruflarını gerçekleştirdiklerinde yasal olarak haklarının güvence altında olduğunu bilmesi sektörün gelişmesi açısından büyük bir avantaj. Bugün Almanya’da yılda 1 buçuk milyon kişi tasarruf finans yöntemiyle birikimlerini gerçekleştiriyor....