25 / 04 / 2024

Birevim tapu teslimi

Birevim tapu teslimi

Birevim, geçtiğimiz günlerde 850 kişinin katılımı ile birlikte toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Toplu tapu teslim töreninde Birevim, 100 aileye tapularını teslim etti.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Birevim'in hedefi her ay 400 kişiye tapu teslim etmek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi: "Birevim olarak, Türkiye'de ev, araç ve benzeri yatırım araçlarından almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz" dedi.

Birevim her ay 400 kişiye tapu teslim etmeyi hedefliyor!

Birevim, 2018'in son aylarında aylık 400 kişiye tapu teslim etmek için planlamasını revize ederek, yıl sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Birevim 100 aileye tapularını teslim etti!

Birevim, geçtiğimiz günlerde 850 kişinin katılımı ile birlikte toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Toplu tapu teslim töreninde Birevim, 100 aileye tapularını teslim etti.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

360 Kurtköy projesinde hemen tapu fırsatı!

Aydos Ormanları’nın yanı başında yükselen 360 Kurtköy, yüzde 0.70 faiz oranıyla 36 ay, yüzde 0.99 faiz oranıyla 120 ay vade avantajı sunuyor. Tapu teslimi de hemen yapılıyor.

Ödemiş Saraçoğlu Konutları'nda tapu teslim töreni yapıldı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde CHP'li eski Belediye Başkanı Bekir Keskin döneminde yapımı başlatılan Saraçoğlu Toplu Konutları 3. Etabındaki 99'ar metrekarelik 15 dairenin tapu ve anahtar teslimi törenle yapıldı.

Birevim tapu teslimi Haberi

Birevim tapu teslimi

7 bölgedeki 36 şubesiyle müşterilerine ulaşan Birevim, sektöre kazandığı yeniliklerle büyümesini sürdürüyor. 2017 sonunda yüzde 100’ün üzerinde büyüyen marka, 2018 yılsonunda da yüzde 100 büyümeyi hedefliyle çalışmalarını devam ettiriyor. 

Bu yılın sonunda toplam 15 binin üzerinde yeni müşteri hedefleyen marka, Türkiye’nin tüm bölgelerine hizmet götürüyor. Şu an toplam 36 şubesi olan Birevim, bu yılın sonuna kadar 60 şubeye ulaşma hedefiyle çalışıyor.

“Yıl sonunda her ay 400 aileyi ev sahibi yapmak istiyoruz”

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Bu akşam 850 civarı ailemizi burada ağırlıyoruz. Bu aileler arasından 100 ailemize evinin teslimatını gerçekleştiriyoruz. Böylesi büyük toplu teslim törenlerini farklı illerde her ay düzenli olarak tekrar edeceğiz. Bir yönüyle bu programlar vesilesiyle tapusunu teslim alan ailelerimizin yaşadığı mutluluğa ortak oluyoruz, onlarla daha yakından tanışma...