19 / 04 / 2024

Birleşik Varlık Yönetim tmsf

Birleşik Varlık Yönetim tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşik Varlık Yönetim'e ait 76 gayrimenkulü satışa çıkardı.

TMSF, Birleşik Varlık Yönetim'in 57 adet gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşik Varlık Yönetim'in 57 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

TMSF, Birleşik Varlık Yönetim'in 90 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşik Varlık Yönetim'e ait 90 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 26 milyon 63 bin TL olarak belirlendi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık konut piyasasında yükseliş bekleniyor!

RBC Capital analistleri Çarşamba günü yayınladıkları raporda Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında artış beklediklerini belirtti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Mortgage oranları düştü, Birleşik Krallık konut piyasası rahatladı!

Birleşik Krallık'ta konut piyasasında yaşanan gerileme, mortgage oranlarındaki düşüşün talebi desteklemesinin bir sonucu olarak geçtiğimiz ay hafifleme işaretleri göstermişti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu açıkladı! Açlık sınırı 15 bin 548 lira...

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu tarafından yapılan açıklamaya kapsamında yer alan verilere göre, kasım ayında açlık sınırı 228 lira daha fazlalaşarak 15 bin 648 liraya kadar çıktı. Yoksulluk sınırı da 1187 lira yükselerek ve 45 bin lirayı geçtiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Varlık Yönetim tmsf Haberi

Birleşik Varlık Yönetim tmsf

TMSF, Birleşik Varlık Yönetim'e ait 76 gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Ankara, Adana, Antalya, Artvin, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Hatay, İstanbul, Kayseri, Manisa, Nevşehir, Samsun, Sakarya, Yalova ve Zongul'dak'ta yer alıyor.

Gayrimenkullerün en düşük bedeli 90 bin TL, en yüksek bedeli ise 9 milyon 254 bin TL olarak belirlendi.

Birleşim Varlık Yönetim A.Ş tarafından aşağıda listelenen ve www.birlesimvarlik.com internet sitesinde yayınlanan gayrimenkullerin teklif alma yöntemiyle yapılacak satışına ilişkin uygulanacak prosedür aşağıdadır.

İlandaki taşınmazlara ilişkin olarak yayınlanan bilgiler Şirketimiz açısından herhangi bir taahhüt içermediğinden, gerekli araştırmaların gayrimenkulün alıcısı tarafından yapılması önerilmektedir. Şirketimiz satılanın ayıbından ve zaptından sorumlu değildir. Taşınmaz mallar ile ilgili olarak Şirketimiz verilen bilgiler ve her türlü ilanlar (Satış Listesi, Gazete İlanı, İnternet, Afiş vb.) genel bilgi niteliğindedir.


Gayrimenkul...