26 / 04 / 2024

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi açıldı mı

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi açıldı mı

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet!

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) Direktörü David Beasley, deprem bölgesi Antakya'da incelemeler yaptı. Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet...

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kamuya yüzlerce daimi işçi alınacak! İşte detaylar!

İŞKUR iş ilanları vatandaşların gündeminde yer alıyor. İş arayan ve işverenin aynı platformda buluştuğu İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı güçlerini birleştirdi. İşte detaylar!

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleşme noktasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi açıldı mı Haberi

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi açıldı mı

Birleşmiş Milletlerin (BM) geçen seneki Genel Kurul açılışı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dünyaya duyurulan, İstanbul'da kurulacak "BM Gençlik Merkezi"nin 2022 yılında açılması planlanıyor.

İstanbul'a dünyanın en büyük gençlik merkezi kurulacak


BM Gençlik Merkeziyle ilgili çalışmalar yapan ve BM 74. Genel Kurulu açılışı için New York'ta bulunan Türkiye Belediyeler Birliği Gençlik Meclisi ve BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, proje hakkında Anadolu Ajansı muhabirine bilgi verdi.

Ağırbaş, İstanbul BM Gençlik Merkezi konusunda son protokollerin ilgili BM yetkililerine sunulduğunu söyledi.

"Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır"


Çalışmalarına 2014 yılında başlanan BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022'de açılmasının planlandığını ifade eden Ağırbaş, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Ağırbaş, BM'deki muhataplarıyla son resmi protokolleri...