25 / 04 / 2024

 birlik inşaat parkada fiyatları 2017

 birlik inşaat parkada fiyatları 2017

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yaşar Uysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Seyfudı Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Büyümenin lokomotif sektörü inşaat!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında ekonomideki büyümenin inşaat sektörüne katkısını değerlendirdi. İşte o haber...

Ysf Birlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Birlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hadsn Türksel imzasıyla kuruldu.

 birlik inşaat parkada fiyatları 2017 Haberi

 birlik inşaat parkada fiyatları 2017

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi İstanbul'da Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde inşa ediliyor.  

İnşaat alanı 69 bin 376,96 metrekare olan Birlik Parkada Evleri 7 bin 843,93 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje Cebeci, Güzeltepe, Mahmutbey, Fatih ilçesine komşu konumda yer alıyor.
 

14 ve 16 katlı 3 blok şeklinde yükselen Bayrampaşa Birlik Parkada Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor. 

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2+1 daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor
3+1 daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor
4+1 daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor


 
Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada Evleri'nde  yüzde 30 ya...