27 / 04 / 2024

bitcoin paranın yerine geçecek mi

bitcoin paranın yerine geçecek mi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, bu ayın başlarında dalgalı seyretti. Değer kaybı yaşayan Bitcoin'in ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü yatırımcıları paniğe sürükledi. AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitcoin yükselişte! Bitcoin fiyatlarının yükselişi 21 ayın zirvesinde seyrediyor...

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ederken, Bitcoin rakamları da  41 bin doları geçerek  21 ayın en düşük seviyesine geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin, altını ve doları geride bıraktı: 5 günde yüzde 17'lik artış

Altın ve dolar, geçtiğimiz hafta içinde Orta Doğu'daki artan savaş geriliminin etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Aynı dönemde, uzun bir süredir yatırımcıları beklemeye alan en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, haftalık bazda yüzde 17'lik bir artışla hem altını hem de doları geride bıraktı.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri almak mümkün ama....

Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca açılan özel plajlarla karşı karşıya geliyor. Bu plajlarda denize girmek isteyen vatandaşlardan “harcama limiti” adı altında bir ücret talep ediliyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini belirtiyor. 

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu paranın çeyreğini bir arada görmedik bile! New Jersey merkezli Forbes dergisi, her sene dünyanın en varlıklı insanlarının listesini resmen paylaştı. İşte, 2023'te ismini listeye yazdıran dünyanın en varlıklı 10 insanı...

580 milyar TL deprem vergisi toplanmış! Bu paralar ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

Büyük depremin ardından 1999 yılından itibaren uygulanan deprem vergisi gündeme geldi. Bu altı kalemlik vergilerin 5'i kaldırılsa da 1 tanesi hala vatandaştan tahsil ediliyor. Deprem vergisi ile kaç konut yapılabilir? İşte senelerdir toplanan paranın hesabı!

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Depremle birlikte herkes merak ediyordu! İşte DASK’ın fonlarında biriken paranın miktarı!

Türk Reasürans ve Doğal Afet Sigortaları Kurumu, deprem fonlarının hazır olduğunu duyurdu. Peki Kurumun Genel Müdürü Selva Eren’in yaptığı açıklamaya göre, DASK’ın fonlarında deprem için biriken paranın tutarı ne kadar?

EYT mensupları dikkat! Borçlanma için ödediğiniz paranın bir kısmını geri alacaksınız!

Artık kendileriyle ilgili yasanın çıkması için gün sayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mensuplarına bir iyi haber daha geldi. EYT kapsamına girmek isteyenlerin, askerlik ve doğum borçlanması için ödedikleri paranın bir kısmını vergi indirimi yoluyla geri alabilecekleri duyuruldu. İşte detaylar…

bitcoin paranın yerine geçecek mi Haberi

bitcoin paranın yerine geçecek mi

Kripto para piyasasındaki son durum merakla takip ediliyor. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kriptoların devi Bitcoin ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin, bu ayın başlarında dalgalı seyretti. Değer kaybı yaşayan Bitcoin'in ve diğer kripto para birimlerinin düşüşü yatırımcıları paniğe sürükledi. 

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli’yi ziyaret etti. Numan Kurtulmuş, gençlerle görüşme gerçekleşitirdi. Etkinliğe gelen gençlerden birinin kripto paralarla ilgili görüşüne ilişkin soru yönelttiği Kurtulmuş, şu açıklamalarda bulundu:

- Bitcoin yeni bir para birimi denemesidir. Tamamen sanaldır ama şu anda bir karşılığı var. Dünyada yeni bir küresel finansal mimari arayışının bir sonucudur. Biz 30 yıldır bunları söylüyoruz. Dünyada yeni bir küresel finansal mimariye ihtiyaç var.

-...