28 / 03 / 2024

bitkili Dekorasyon

bitkili Dekorasyon

Mobilyada, dekorasyonda var olan trendler gibi iç mekan bitkilerinde de bir trend olduğunu biliyor muydunuz? Evinize yeşilin her tonunu dahil edin. Bunu da ilginç yapraklarıyla görenleri şaşırtacak bitkilerle yapabilirsiniz...

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suar Yapı İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zuhal Akyıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Üsküdar, Küçüksu Mahallesi'nde kuruldu.

Command ile çivisiz dekorasyon çözümleri!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

Avcılar Belediyesi binalarında bakım onarım ve dekorasyon yaptıracak!

Avcılar Belediyesi, hizmet binalarında bakım, onarım ve dekorasyon yapılması işini ihaleye çıkardı. İşte Avcılar Belediyesi'nin bakım, onarım ve dekorasyon ihalesinin yeri, zamanı ve ihaleye katılım şartları...

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Dekorasyon İnşaat Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ozan Ekşi tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon derecelendirme raporu yayınlandı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada derecelendirme raporu yayınladı. Rapor haberimizin içinde yer alıyor...

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

bitkili Dekorasyon Haberi

bitkili Dekorasyon

Mobilyada, dekorasyonda var olan trendler gibi iç mekan bitkilerinde de bir trend olduğunu biliyor muydunuz? Ben de yeni öğrendim. Bir süredir devetabanı arıyorum. 70'li yıllarda hemen herkesin evinde olan bu dev yapraklı dekoratif bitki 80'lerin ortalarına doğru tüm evlerden hızla uzaklaştı. Muhtemelen tüm evlerde aynı şey gerçekleşti. 70'lerde normal bir ev bitkisi boyutundayken devetabanı yıllar içinde Latince adı gibi (Monstera Deliciosa) canavarlaşıp büyüdü, dallanıp budaklandı ve eve sığamaz hale geldi ve evin dışına atıldı. Devetabanı, tropik bir bitki, burada iç mekan bitkisi olarak geçiyor ve İstanbul şartlarında dışarıda var olması mümkün değil. Bu yüzden de evden atıldıklarında yaşayamadı o devetabanları. Soyu da tükendi herhalde ki şimdi hiçbir çiçekçide, botanik bahçesinde, fidanlıkta yok! Sorduğumda modasının geçtiğini söylüyorlar. Bu da bana...